Indicators on بیماری زونا در بزرگسالان You Should Know
Indicators on بیماری زونا در بزرگسالان You Should Know
Blog Article
روانشناس برای درمان پارانوئید کلیه علائم فرد را با دقت بررسی میکند.
وقوع زونا بعد از سن ۵۰ سالگی بسیار شایع است، اما اگر فردی قبلا مبتلا به آبلهمرغان شده باشد، زونا میتواند در هر سنی ظاهر شود.
استفادهی بهموقع و صحیح از داروهای ضدویروس تجویز شده توسط پزشک به درمان قطعی بیماری زونا کمک میکند و خطر عوارض را کاهش میدهد.
این بیماری با سرفه یا عطسه قابل انتقال نیست و پیش از بروز تاولها، مسری نمیباشد. هنگامی که بثورات زونا خشک و پوسته پوسته شود، عموماً مسری تلقی نمیشود.
برخی مراقبت از بثورات پوستی در خانه انجام میشود و این میتواند برخی از علائم را تسکین دهد. به منظور کاهش خارش، میتوان از لوسیون کالامین موضعی برای بثورات استفاده کرد.
۱۴:۰۰ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
پس از درمان آبله مرغان، ویروس وارد سیستم عصبی شما میشود و غیرفعال میماند. اما گاهی اوقات دوباره فعال میشود و در امتداد مسیرهای عصبی به سمت پوست حرکت میکند و باعث زونا میشود.
در صورت ایجاد نورالژی پس از هورمونی، گزینههای درمانی مختلفی وجود دارند، از جمله کرمهای موضعی مانند کپسایسین، لیدوکائین، داروهای ضد انعقادی مانند، گاباپنتین (نورونتین)، پرگابالین، داروهای ضد افسردگی و تزریق گلوکوکورتیکوئید داخل رحمی، ممکن است برای بیمارانی که به داروهای معمولی و اقدامات درمانی پاسخ نمیدهند، مفید باشند.
از آنجایی که افراد مبتلا به این اختلال اغلب به دیگران بی اعتماد هستند، درمانشان برای روانشناس و روانپزشک چالش برانگیز و بسیار مشکل است، زیرا اعتماد و ایجاد ارتباط از مؤلفه های مهم در روان درمانی هستند.
اختلال شخصیت پارانوئید از چه سنی شروع میشود؟ افراد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید معمولاً در اواخر نوجوانی یا اوایل بزرگسالی علائم و نشانهها را تجربه میکنند.
پرتودرمانی یا شیمیدرمانی که مقاومت بدن را در برابر بیماریها کاهش میدهند
این مقاله نیازمند منابع پزشکی بیشتری برای اثباتپذیری است و یا بیش از اندازه بر مبنای منابع اولیه نگاشته شدهاست.
همچنین تصور میشود عوامل استرسزا و عوامل روانی احتمالاً در ایجاد زونا بیماری زونا از کجا میاد نقش عمدهای را دارند و شاید این عارضه نتیجه اثرات زیان بار استرس بر سیستم ایمنی و سلامتی فرد باشد.
بیشتر بدانید: چه عواملی باعث ایجاد لالی انتخابی می شود؟